Svet-Stranek.cz
Vytvořte si svůj vlastní plán úspěchu!
Tajemství  úspěchu

Odstraňte svou "vnitřní nadváhu":Vytvořte si svůj vlastní plán úspěchu!

Odstraňte svou "vnitřní nadváhu"



Hubnutí....jak zhubnout.....spousta rad,nápadů,  tipů i triků, "zaručených receptů"..........ale co výsledky?I já jsem z těch, které vyzkoušely snad všechno možné, hltala jsem každý"zaručený recept, pila koktejly. Známe to všechny, které máme nějaký ten faldík navíc.

 

Ale nejde jen o to, kolik ukazuje ručičkana váze.. Jak přibývají faldíky, tak ubývá sebevědomí a to je mnohem horší. Nespokojenost se sebou samým se začne projevovat podrážděností a celkovým negativním pohledem na svět. A když už jsem tak "nešťastné".......... "tak co máme na tom světě"........a začneme si léčit nervy - čokoláda nám dá pocit spokojenosti! Říkáme, že si obalujeme nervy.......vzpomínáte?

 

A jsme u toho - naše myšlení nám ukazuje,jak se cítíme. Pokud jsme v pohodě, díváme sena svět pozitivním pohledem, naše tělo nemá pocit  strachu a nejistoty zcela instinktivně sáhneme po něčem zdravém. A přesně tak to také platí opačně - při pocitu strachu,nejistoty, pokud máme problém naše tělo si staví "obranu"!

Milé dámy, zdravá strava a cvičení jsou nezbytné pro naše zdraví a pružnou postavu. Ale abychom vůbec nemusely řešit problém s nadváhou (obezita je už záležitostí lékařů), nesmíme mít "vnitřní nadváhu" - stres,úzkost, strach.......Začněte hubnout "zevnitř"! Já sama jsem se o tom osobně přesvědčila. Jakmile jsem si dala do pořádku psychiku, váha se mi krásně upravila a už 24 let si ji držím na stejné výši. Ze svých původních 72 kg jsem se dostala na 57 a cítím se skvěle!

 

Moje metoda na zhubnutí je metoda pro zdravé myšlení. Nejen, že zhubnete, získáte mnohem více - zdravé sebevědomí a spokojenost se sebou!

Zdravé, pozitivní myšlení je základ pro spokojený život! A spokojený život = spokojenost se sebou samým!

 


Bc. Jarka Rozehnalová


 


 

návštěvníků stránky
celkem40 480
tento týden36
dnes2