Svet-Stranek.cz
Vytvořte si svůj vlastní plán úspěchu!
Tajemství  úspěchu

Udělejte první krok:Vytvořte si svůj vlastní plán úspěchu!

Udělejte první krok

Kouření - tolik diskutované téma. Všichni víme, jak škodí zdraví, že nám způsobuje soustu nemocí, jenže....... Co na to naše psychika?


Chceme přestat, ale nedaří se. Dáváme si předsevzetí - od zítřka, od pondělí, od Nového roku......kupujeme tabletky, náplasti..... Po prvním selhání si zapálíme s pocitem provinění, že jsme opět zklamali.

 

Já jsem byla (bohužel) taky kuřačka.Když se moje spotřeba cigaret začala zvyšovat a moje předsevzetí se mi opět  nepodařilo splnit, objevila jsem způsob, který mi opravdu pomohl! Pro mne to byl přímo zázrak! Po tolika pokusech! Nemohla jsem tomu uvěřit!

 

Už 10 let nekouřím a  nevadí mi, pokud si vedle mne někdo zapálí cigaretu. A víte co cítím? Není to cigaretový kouř,ale skvělý pocit ze sebe samé!

Po vykouření poslední cigarety se to projeví na Vašem zdraví velice brzy - už po několika hodinách. Zlepší se imunita, upraví se tlak a má to další pozitivní reakce na Vaše zdraví!

 

A skončit s kouřením má vždy smysl, není to otázka věku, ani to, jak dlouho kouříme.Nebojte se a udělejte první krok ke zlepšení svého zdraví, ke zvýšení sebevědomí a tím i spokojenějšímu životu!

 

Pevná vůle nestačí! Netrapte se a neobviňujte! 

 


 

Bc.  Jarka Rozehnalová






 

návštěvníků stránky
celkem40 481
tento týden37
dnes3